Huur hier voordelig uw comfortable touringcar!

KMT Tours is een touringcar verhuurbedrijf dat gevestigd is in Rijen. Wij zijn gespecialiseerd in schoolvervoer, wintersportvervoer, evenementenvervoer, luchthaventransfers en zakelijk vervoer voor bedrijven. Dit doen wij middels een vlotte en correcte communicatie vooraf, zodat zowel voor onze opdrachtgever als voor onze medewerkers duidelijk is wat er over en weer verwacht wordt.

Ons bedrijf heeft tijdens jarenlange ervaring een betrouwbaar netwerk opgebouwd, zodat we de capaciteit en de kennis in huis hebben om de meest uiteenlopende vervoersopdrachten volledig naar wens van elke opdrachtgever uit te voeren. We hebben in loop der jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van service, kwaliteit en flexibiliteit. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is voor ons dan ook een goede fundering voor een perfecte verstandhouding met onze relaties.

De touringcars die wij inzetten voor onze reizen, dienen naast de wettelijk gestelde eisen, ook te voldoen aan eisen die wij belangrijk vinden. Zo treft u bijvoorbeeld bij ons touringcars die maximaal 6 jaar oud zijn en op alle zitplaatsen voorzien zijn van een gordel. Ons wagenpark ondergaat, naast het onderhoud dat door de dealer wordt voorgeschreven, ook twee keer per jaar een extra inspectie. Veiligheid dragen wij zeer hoog in het vaandel!

Bij KMT Tours bent u aan het juiste adres voor het huren van uw touringcar met chauffeur. Via Touringcar huren kunt u een scherpe en duidelijke offerte aanvragen, die u snel in uw mailbox kunt verwachten.

Bel mij terug!

sending